Ai nevoie de mai multe informatii?
SOLICITA CONSULTANTA SPECIALIZATA!
REGULAMENT CAMPANIE

OPET LUBRICANTS este prezent in peste 20 tari, pe 3 continente, fiind in permanenta dezvoltare globala. OPET Lubricants ofera o gama completa de lubrifianti pentru industria auto, pentru camioane, autobuze si autoturisme. Principalele avantaje ale acestor produse sunt: calitatea la standarde ISO, inovatia si flexibilitatea la cerintele locale si globale.  Prin infrastructura puternică si viziune, OPET a reusit cea mai rapidă și mai constanta creștere pentru o  companie petrolifera in ultimii zece ani.

Cu produsele sale aprobate (OEM) de către producătorii renumiti de vehicule comerciale din intreaga lume cum ar fi: Man, Volvo, Mercedes Benz, Ford, OPET Lubricants ofera clientilor garantia unor produse de calitate superioara.
 
Prin portofoliul sau, OPET ofera solutii de prima umplere pentru toate nevoile liderilor in productia de automotive, pentru camioane, autobuze si autoturisme.

Opet Lubricants  livreaza  uleiuri pentru echipamente si vehicule militare, asigura uleiuri minerale folosite in fabricile  din Turcia ale Ford Otosan, Case si New Holland, Renault, Mercedes-Benz, mtu (MTU Motor Turbine), Fiat, Otokar sau Valeo.
 
Mec-Diesel SEE este unic importator si distribuitor OPET LUBRICANTS in Romania